Dækgigant pønser på at så og gøde dine marker
Continental er meget andet end dæk, og pønser i øjeblikket på landbrugsrobotter.

Når man hører ordet Continental, så tænker man i høj grad på dæk til sin bil.

For noget tid siden gjorde Continental comeback med dæk til landbrugsverdenen. Men vejen ind i landbrugets verden stopper tilsyneladende ikke der.

Udviklere hos Continental går nemlig og barsler med en robot, der kan bruges til forskellige opgaver i landbruget.

”Det vil eksempelvis være opgaver som at sprede gødning og så, som vi kigger på”, lyder det fra Jochen Vennemann fra selskabets kommunikationsteam.

Han oplyser, at Continental fra sine forskellige arbejdsområder har en lang række af teknologierne – eks. kamera-, rader og Lidar-teknologi inhouse.

”Derfor er det ikke så underligt, at vi også prøver at kigge på det”, siger han.

Robotten forventes at blive vist frem på Agritechnica i november. Ifølge Jochen Vennemann er Continental i en testfase, og kan derfor ikke sige noget nærmere om, hvornår Continental evt. er klar til at gå kommercielt ud i markedet med robotten, men nævner en mulig tidshorisont på et par år uden i fremtiden.

Continental ønsker ikke at oplyse nærmere om størrelsen på investeringen i projektet.  

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.