Dækvirksomhed er klar til levering af tvillingehjul

NDI Group har udvidet kapaciteten, hvilket bl.a. smitter af på udbuddet af tvillinghjul.

Der skulle nu være sikret godt med forsyninger fra NDI Groups varer af tvillingehjul.

Dækfirmaet, som selv fremstiller fælge og tvillingehjul, har nemlig forproduceret flere fælge og sikret sig dæk, så der ifølge dækfirmaet kan leveres ekstra hurtigt i de 11 mest gængse størrelser, oplyses det i en pressemeddelelse.

- Vi har i år forsøgt at være på forkant og opbygget et historisk stort lager af tvillinghjul, som vi har liggende klar på lager samt råfælge til hurtig færdigforarbejdning. På den måde forventer vi at kunne tilbyde landmændene en hurtig levering af tvillinghjul her i det sene efterår og tidlige forår, hvor højsæson for levering af fælge begynder at rulle, lyder det i en kommentar fra salgschef i NDI Groups landbrugsafdeling, Jakob Nannberg Scheel.

NDI har siden 1975 selv haft egen produktion af tvillingehjul. Efter en større renovering af sine egen produktion det seneste års tid har NDI i dag større kapacitet til at producere til lager af bl.a. tvillinghjul og specialfremstillede fælge.

NDI omsatte i 2020/21 for knap 860 mio. kr. og beskæftiger ifølge seneste årsregnskab omkring 240 ansatte.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.