Da den kom, var denne vogn banebrydende - nu fylder den 20 år
De treakslede Tridem-vogne fra Krampe har nu været på markedet i 20 år.

Da de treakslede Tridem vogne fra Krampe kom frem, var de et svar på landmændenes efterspørgsel på større kapacitet, effektivitet og kørekomfort. Traktorerne var efterhånden blevet så store, at de kunne trække meget store læs, og det fik de lov til, da de første 34 tons Krampe Tridem kom på markedet for nu 20 år siden.

Da Tridem-vognen kom på markedet i 1996, var den banebrydende, da den var godkendt til 40 km/t på de tyske veje, men siden har Krampe tilføjet flere treakslede vogne til programmet, såsom kroghejsevogne.

Undervejs har Krampe Tridem-vognene har fået stadig flere features, siden de første vogne kom med bladfjedre. Senest har den store Krampe SK 800 Tridem fået luftaffjedring som standard.

Hos Krampe slår man på, at en treakslet vogn giver en helt anden køreoplevelse end en vogn med bare to aksler - det betyder sikkerhed, rolig kørsel og høj komfort. De treakslede vogne har også et elektrisk styresystem.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.