Dalbo-chef: Vi følger Brexit ret nøje

England ligger i Dal-bos top tre på listen over eksportlande. Derfør følger Torben Pedersen, salgschef hos Dal-bo, Brexit nøje.

I denne uge rullede den engelske Lamma-udstilling - for første gang - gennem NEC Arena i Birmingham. Den engelske udstilling har i adskillige år været holdt udendørs længere mod nord, men pladsmangel og dårligt vejr har gjort sit til, at udstillingen nu og fremover er en indendørs af slagsen. Landbrugsavisen var på udstillingen, som også havde dansk islæt af blandt andre Torben Pedersen, salgschef hos Dal-bo.

Hvorfor er du på Lamma?

»England er et vigtig land for os. Det er på top tre på listen over vores eksport-markeder, så det er godt at være her og høre, hvordan stemningen er blandt de engelske landmænd«.

Har du nogle specifikke arbejdsopgaver på udstillingen?

»Nej faktisk ikke. Det styrer vores engelske forhandlere. De er jo inde i alle produkterne, de kender landmændene og de ved til fingerspidserne, hvad der rør sig. Men jeg har naturligvis en god lejlighed til at snakke med landmænd og vores forhandlere, når jeg er her«.

Vi kan næsten ikke komme uden om Brexit nu, når vi er på en engelsk udstilling. Påvirker det Dal-bo med England som et stort marked for jer?

»Ja, uden at underdrive, så fylder det en del hos os. Som nævnt er England et vigtigt marked for os, så vi følger situtationen nøje. Selvfølgelig kommer der en løsning på det hele, men det store spørgsmål er jo, hvordan løsningen ser ud. Det er vi ret spændte på«.

Du er et kendt ansigt i brancen, men alligevel en af flere nye medarbejdere hos Dal-bo?

»Det er korrekt. Der er sket en ret stor omstrukturering i virksomheden de seneste måneder. Og jeg er en af flere, som er blevet ansat pr. 1 oktober. Jeg har dog arbejdet med landbrugsbranchen i mange år - blandt andet hos Agrometer«.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.