Danfoil skræddersyer sprøjtningen
Med nyt Injection system kan Danfoil skræddersy sprøjtningen til den enkelte mark og det konkrete behov.

LandbrugsAvisen - Agritechnica.

Den nordjyske sprøjteproducent, Danfoil, har igennem mange år haft muligheden for at styre doseringen af plantebeskyttelse efter et markkort. Nu tager virksomheden skridtet videre og tilbyder dette for hvert individuelt middel, nemlig med Danfoil DSC, Danfoil Spray Controller, Injection, som vises på Agritechnica.

»Med vores DSC Injection har vi rent vand i hovedtanken og blander først middel og vand i det øjeblik, det skal bruges. Med Isobus styrer vi nu hver pumpe efter sit eget markkort. Med op til fem forskellige midler styret efter hvert sit markkort åbner det op for et kæmpe potentiale for at skræddersy sprøjtningen til den individuelle mark og det konkrete behov«, siger udviklingschef og ingeniør hos Danfoil, Martin Dyhrman Sørensen.

Danfoil har udviklet systemet som et led i projektet RoboWeedMaps. RoboWeedMaps kan via foto taget med en smartphone, drone eller ATV, genkende ukrudt i en mark.

»Ved hjælp af BigData kan vi automatisk omsætte dette til, hvilken plantebeskyttelse der er behov for, samt hvordan den skal fordeles på den enkelte mark – et markkort. Det gør det utroligt enkelt for brugeren at udføre en meget præcis sprøjtning«, siger Martin Dyhrman Sørensen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.