Danfoss i nyt opkøb: Vil sætte sig på førerløse traktorer
Danfoss vil med et nyt opkøb komme nærmere målet om at stå for alle de komponenter, som fremtidens elektriske traktorer har brug for.

Af Caroline Kamper

Danfoss har købt den finske virksomhed Visedo, der blandt er specialister i elektriske løsninger til entreprenør- og landbrugsmaskiner.

Det skriver Berlingske.

Danfoss' mål er at stå for alle de vigtige komponenter inden for fremtidens selvkørende, elektrisk drevne traktorer.

"Danfoss har allerede udviklet de digitale løsninger til styring af førerløse traktorer og andre maskiner. Elektrificeringen af traktorerne og opkøbet af Visedo hænger også sammen med det. Hvis vi kombinerer vores løsninger med Visedos, kan vi blive den virksomhed, der kan levere de bedste løsninger i den første bølge af selvkørende traktorer", siger Kim Fausing, Danfoss' topchef.

Visedo oplyser på deres hjemmeside, at deres elektriske og hybrid transmissioner i dag sælges til skibsfarten, erhvervskøretøjer og traktorer og entreprenørmaskiner.

Transmissionerne virker i spændet 30-2000 kW.

Denne artikel er forfattet af Caroline Kamper, der er erhvervspraktikant hos LandbrugsAvisen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.