Danish Agro opkøber endnu en Claas-forhandler

Kendt branchemand sælger andel, men bliver samtidig direktør for større område.

Kolding Maskinforretning bliver nu en del af Danish Agros maskinaktiviteter. Claas-forhandleren har været drevet af flere private ejere, blandt dem adm. direktør Henrik Thomsen.
Han sælger nu sin andel, men fortsætter som adm. direktør for maskinforretningen i Kolding samt Traktor & Høstspecialisten i Hinnerup, som Danish Agro samtidig overtager de resterende aktier af.

CEO i Danish Agros Maskindivision, Jens Skifter lægger vægt på, at han med Kolding Maskinforretning får en organisation ind, som har arbejdet i mange årtier med Claas.

”Danish Agro har fokus på at sikre en stærk Claas forhandlerstruktur til fremtidens udfordringer, og her mener vi, at Kolding som afdeling i denne region spiller en vigtig rolle”, siger han.

Kolding Maskinforretning har 22 medarbejdere og ifølge Danish Agro omsatte forretningen i 2017 for lidt over 90 mio. kroner fra afdelingen i Kolding.

Fremtidig direktør i Traktor & Høstspecialisten A/S, Henrik Thomsen ser frem til opgaven.

”Som hidtidig delejer i Kolding Maskinforretning A/S er det vigtigste for mig at sikre de bedst mulige forudsætninger for fremtidig udvikling af selskabet”, siger han bl.a.

”Jeg er ydmyg over for denne opgave og ser derfor meget frem til det tætte samarbejde over de næste måneder med Allan Mahler og holdet i Hinnerup samt holdet i Kolding – og jeg glæder mig til at styrke den fremtidige udvikling af Traktor og Høstspecialisten med begge afdelinger, siger han.

Adm. direktør i Traktor & Høstspecialisten A/S, Allan Mahler, fortsætter frem til udgangen af januar 2019, og han vil medvirke til at sikre en glidende overgang sammen med den fremtidige ledelse.

”Som ejer og grundlægger af Traktor & Høstspecialisten A/S er det vigtigste for mig at sikre de bedst mulige forudsætninger for fremtidig udvikling af selskabet med vores dygtige medarbejdere. Vores kunder skal også i fremtiden have tillid til vores forretning og medarbejdere, som hver dag bidrager til, at hjulene ruller hos vores kunder”, siger Allan Mahler.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.