Danish Agro overtager hele Claas’ maskinsalg i Baltikum og Finland
Står nu for milliardomsætning af Claas maskiner i Baltikum og Finland. Beholder samtidig John Deere i Finland.

Danish Agro Machinery fortsætter sit fremtog som en af Europas største maskinhandlere.

Tre baltiske maskinselskaber overtages nemlig fuldstændigt pr. 1. oktober, hvorefter Danish Agro-koncernen dermed står for Claas maskinsalg i de baltiske lande.

Handlen kommer ikke som en overraskelse eftersom den danske maskingigant i forvejen havde en større aktiepost i selskaberne, som hidtil også har været ejet af den finske koncern Kesko.

Kesko sælger samtidig sine maskinaktiviteter i Finland til Danish Agro, der også får eksklusivret på Claas der.   

CEO i Danish Agro koncernens maskindivision, Jens Skifter, ser i en pressemeddelelse store perspektiver i Baltikum og Finland, hvor Danish Agro får omsætning i Baltikum for ca. 1 mia. kr. og 260 medarbejdere, ligesom de finske aktiviteter genererer salg for 225 mio. kr. og 40 medarbejdere.  

"Vi har et rigtig godt og tillidsfuldt samarbejde med Claas, og vi ser store perspektiver og synergier i at vi nu har fuldt ejerskab i Baltikum og fra oktober i år er fuldt repræsenteret med Claas i syv lande. Vi kan skabe mange fordele for de landmænd vi handler med indenfor service, reservedele, handel med brugte maskiner, mv.", siger han.

Danish Agro fortsætter i øvrigt som distributør af John Deere i Finland via ejerskabet af det finske grovvareselskab Hankkija, som har en større maskindivision, ligesom man også fortsætter med John Deere i Estland via datterselskabet Baltic Agros aktiviteter. 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.