Danmark får sin eget område på Agritechnica
Det officielle Danmark har for første gang eget område på Agritechnica. Syv virksomheder er med der, mens i alt 54 virksomheder udstiller på messen.

Foreløbig er der 54 danske virksomheder på listen over udstillere til årets store landbrugmaskin-messe i Hanover 12.-18. november i tyske Hanover.

Mange af dem er spredt ud over de mange haller på messeområdet, der fylder ca. 40 fodboldbaner, og dermed gør Agritechnicas til verdens største messe for landbrugsmaskiner.

Syv virksomheder er dog sammen i den danske pavillon, som bl.a. det danske generalkonsulent i Hamborg står bag. Det er første gang, at Danmark har en samlet tingene. Vi er dog langt fra alene. I år er der 23 nationale pavilloner – og udstillere fra mere end 50 lande.

Blandt de danske udstillere er virksomheder som Bogballe, Agrometer, Samson Agro, Gøma, Dansk Maskinhandlerforening, Kongskilde Industries, Skjold, Sjørup Traktor, CNH, He-Va, ligesom Hardis tyske afdeling udstiller sprøjter fra den danske producent.

Hvis besøgstallet i år tangerer Agritechnica 2015, så kommer der mere end 450.000 besøgende fra 115 lande.  

Den danske pavillon kan besøges i hal 17 på plads B22.

Relaterede artikler

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.