Danmark har fået en ny gyllevognsproducent

Den nye producent opstår på Mors, og skal produceres hos Ingemann Larsen.

Om få måneder har vi en ny gyllevogn på det danske marked.

Den hedder Votech og skal produceres på Mors, hvor den første vogn er ved at blive tegnet og sat i produktion, oplyser bagmændene i en pressemeddelelse fredag morgen, hvor de også fortæller, at de går efter at producere en topprofessionel vogn til bl.a. maskinstationer og andre storbrugere af grejet.   

”Vi kan se et marked for Votech, hvor vi kan tilbyde en gyllevogn, som ingen andre kan”, siger medindehaver Per Larsen, til daglig direktør for maskinforretningen Ingemann Larsen, som sammen med branchefolkene Lars Nygaard og Thomas Boll nu har kastet sig over arbejdet med gyllevognsproducenten og mærket Votech.


Fotos: John Christensen

Det oplyses, at alt svejsearbejdet udføres på Mors, mens samlingen af vognen foretages i lokaler hos Ingemann Larsen, der også skal forhandle den nye vogn.

”Gyllevognen bliver et resultat af en række underleverandør, som netop er specialister på hvert sit område, og det hele samles dermed i samleprocessen, som man selv tager sig af hos Votech”, siger de.

Den nye gyllevogn forventes klar til foråret. Mens tegne- og designfasen stadig er underudvikling, må offentligheden vente med at se de første billeder af det nye koncept.  

”Vi begyndte med et blankt stykke papir, og har udviklet en helt ny gyllevogn med unikke løsninger”, lyder det fra teknisk tegner Thomas Boll.

Det oplyses, at de enkelte vogne skræddersyes til den enkelte kunde.

”Vi kigger på hver enkelt kunde, og kommer med en løsning, som dækker netop deres behov. Det betyder, at vi ikke har et produktprogram med faste størrelser på gyllevognene, men i stedet et produktprogram, med faste del-komponenter og modulopbygninger, som dels giver en strømlinet produktion og dels skræddersyet løsninger til vores kunder”, siger Lars Nygaard.

Votech - som iøvrigt står for vogne og teknologi - oplyser, at man i første omgang udelukkende har fokus på vognene, og ikke kaster sig over produktion af redskaber til vognene.

”Det er vigtigt at holde fokus - især i begyndelsen af sådan en proces her, og vi vælger udelukkende at sende 100 procent af vores fokus på gyllevognen, og udvikle den til et unikt produkt på markedet”, siger Lars Nygaard.

Til den første sæson forventer Votech at levere fem vogne.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.