Danmarks bedste lærlinge er i gang med første opgave
De fire finalister er sat i gang på Erhvervsskolerne Aars, der danner rammerne om Danmarks Bedste Lærling - Landbrugsmaskin-mekaniker 2014/15.

DBL 2014/15 er i gang. Fire dygtige landbrugsmaskinmekaniker-lærlinge er netop startet på deres første af i alt fire opgaver, som skal løses i løbet af de næste to dage.

»Danmarks Bedste lærling 2014/15 bliver enten dig Anders, Peter, Christian eller Morten. I er de fire finalister, der til slut er blevet udvalgt blandt de mange indstillinger til at kæmpe om pokalen og de flotte præmier,« indledte Helle Vestergaard Nielsen, udannelseschef for Entreprenør- og Landbrugsuddannelsen på Erhvervsskolerne Aars, i sin åbningstale, der samtidig skød konkurrencen igang.

 

Sættes under pres

De første to opgaver skal løses i dag fredag fra kl. 12.00 til 17.00 - og de to resterende i morgen lørdag fra 7.30 til 12.00. De fire deltagere vil blive presset både på tid og færdigheder i opgaverne, der bevist er lavet for at sætte finalisterne under pres. Der er to timer til hver opgave, og de indeholder en række underopgaver, der kendetegner nogle af de praktiske problemstillinger, en landbrugsmaskinmekaniker kan møde i dagligdagen.

Konkurrencen er åben for publikum, så du har mulighed for at komme tæt på deltagerne. LandbrugsAvisen følger også konkurrencen, så følg med her på landbrugsavisen.dk

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.