Danmarks mest populære traktor har fået bedre maling

En ny Case IH skulle være mindre modtagelig for skrammer og rust efter flere ændringer i måden, at den bliver malet på.

Gloss-faktoren på en ny Case IH traktor er blevet højere.

Sådan lyder det fra CNH, som fortæller, at Case IH og Steyr-traktorerne, som forlader fabrikken i østrigske St. Valentin kommer igennem en ny malings-procedure, der giver traktoren en højglans-overflade.

Dermed er Danmarks mest solgte traktormodel, Case IH Puma 240, blandt de traktorer, som nu får den nye behandling.

Eks. bliver hver traktor nu tørret ved 110 grader i stedet for 60 grader og er i ovnen tre gange længere end tidligere. Ved vask af traktoren inden malingen er temperaturen også kommet nærmere det, som vores moder ville bruge til en kogevask. Før blev de vasket på 30 til 40 grader, men nu er temperaturen sat op til 55 til 60 grader samtidig med, at der er langt højere tryk på under vasken.

Effekten er ifølge CNH, at traktoren er mindre modtagelig for eks. skrammer og rust. De første traktorer, der blev malet på den nye måde, rullede igennem fabrikken i august og er for længst kommet videre ud i markedet til de europæiske landmænd.    

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.