Danmarks største maskinhandler lukker fire afdelinger – endnu højere fokus på reparationer i marken
Semler Agro lukker i fire byer for at satse endnu mere på hurtige udryk i marken. Akutværksteder oprettes i stedet i tre jyske byer.

 

 

Danmarks største maskinhandler Semler Agro lukker nu deres afdelinger i Holbæk, Viborg, Bredebro og Mejlby.

Mens afdelingen i Holbæk flyttes til Næstved, så lukkes afdelingerne i Viborg, Bredebro og Mejlby til fordel for det, som Selmer Agro betegner som akutværksteder, på nye adresser vest for Viborg, ved Rødekro og Støvring.

I alt bliver 59 medarbejdere berørt af omrokeringen i Selmer Agro. Det oplyses, at alle bliver tilbudt en arbejdsplads i en af de andre filialer eller på et af de nye akut-værksteder.

”Landbruget forandrer sig hele tiden, og det stiller krav til en virksomhed som Semler Agro. Vi er til stede mange steder i Danmark med fysiske filialer, men vi ved, at vi for at kunne være den bedste samarbejdspartner skal have endnu flere hjul under vores forretning”, lyder det bl.a. fra  Morten Buus, CEO for Semler Agro, der lover, at Selmer Agro i højere grad fremover kommer til at møde landmændene på deres marker fremfor i filialerne.

semler Agro

”Allerede i dag har vi 85 GPS-styrede servicevogne på vejen og en vagtordning på både reservedele og service, så vi altid er klar til at løse akutte problemer. Det er ikke længere det vigtigste, hvor vi fysisk holder til, for vi er altid på landevejen tæt på landbruget og landmændene”, siger han. 


Lagre samles i hovedcentre

Foruden ændringen af de fysiske filialer samler Semler Agro reservedelslagrene i de regionale hovedcentre. Det betyder, at lagrene fra de berørte filialer flyttes til et af de tre hovedcentre i Næstved, Vejrup eller Brønderslev. Samtidig samles alle fællesfunktioner i Vejrup-afdelingen.

”Semler Agros succes afhænger af, at vi kender landbruget, og har en medarbejderstab med Semler Agro-DNA. Vores medarbejdere på de berørte filialer besidder netop dette, og derfor tilbyder vi også alle at flytte med videre til vores andre filialer”, siger Morten Buus.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.