Danmarksmester i udkørsel for anden gang

Maskinfører Josef Karlsson strøg igen til tops i Danmarksmesterskabet i udkørsel.

Ved Danmarksmesterskaberne i udkørsel kunne maskinfører Josef Karlsson, Ulfborg igen betræde sejrsskamlen som Danmarks nr. 1 med udkørselsmaskine i skoven.

Det skriver Dansk Skoventreprenør Forening & DM&E i en pressemeddelelse.

Det var 5. gang, at Josef, der til daglig kører udkørselsmaskine hos Euro Træ i Haderup, deltog i mesterskaberne og sidste år hentede sit første guld. I år var vindertiden blot 8½ minut og næsten 20 pct. hurtigere end nr. 2.

Sølvet gik til maskinfører Martin Hansen, Herlufmagle, som har deltaget i mesterskabskørselerne hele 11 gange, hvorimellem der også tidligere har været en andenplads. I år med 10 min. 18 sec. og præcist 2 minutter foran tredjepladsen ved Tom Møller, Gedved, der sluttede på 12 min 18 sec.

Mesterskabet blev afviklet på en bragende flot augustdag i forbindelse med juletræsmessen på Langsø Gods. Det er Dansk Skoventreprenør Forening, DSF, der forestår arrangementet med skoventreprenør Bjarne Kallehauge som ansvarlig for den praktiske afvikling.

I år var der 8 deltagere til mesterskabskørselen, der starter med en kvalifikationsrunde. Herfra går de 4 bedste straks videre til danmarksmesterskabet.  Begge runder med de samme discipliner, herunder præcisionslæsning og tårnstabling på tid.

Udkørselsmaskinen var en 8 hjulet Ponsse Wisent stillet til rådighed af Ponsse. Deltagerpræmierne er sponsoreret af branchens leverandører, herunder Super Dæk, Q8 Danmark, Helms TMT-Centret A/S, Ponsse AB, Trelleborg Dæk, Skovteknik A/S, Euromatic, Roto, Neste Oil, LDM Revision.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.