Dansk atv-drevet stensamler runder 300

Fordoblede salget sidste år, lyder det fra Stoneless.

De seneste par år har den atv-drevne stemsamler Stoneless turneret land og rige – og lidt mere for at promovere en lettere opsamling af sten i marken.

Og noget tyder på, at den 23-årige iværksætter Søren Vestergaard Kristensen har fået rigtig godt fat i ind- og udland.

Ifølge en historie fra Erhvervsstyrelsens program ’Virksomhedsprogrammet’, som med bistand fra EU-midler bl.a. hjælper danske virksomheder med grøn omstilling og eksport, så rundede han i 2022 en omsætning på 12 mio. kr. og har snart solgt 300 stensamlere.

Ifølge historien er de fleste stensamlere solgt i Danmark, men en ny eksportstrategi for den lille virksomhed skal øge salget i udlandet.

- Vi kunne se, at det danske marked ikke var mættet, så vi blev rådet til først at gå markant ind på det nationale salg. Samtidig pegede vores rådgiver på muligheden for at satse på forhandlernetværk i udlandet i stedet for onlinesalg. I dag sælger vi rigtig meget i Danmark, og vi har nu forhandlere i 10 lande og har solgt til ca. 20 lande, oplyser han.


Søren Vestergaard Kristensen er selv yderst aktiv med at sælge sit produkt på messer, udstillinger og i hverdagen.

Den unge iværksætter startede selv med at bygge de første udgaver af Stoneless. I dag er selve produktionen outsourcet til danske underleverandører, mens han selv koncentrerer sig om at sælge produktet sammen med en salgschef.  

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.