Dansk GPS-ekspert til Valtra

Traktorproducenten Valtra har ansat Bent Henneberg som ny salgs- og produktspecialist.

Den finske traktorproducent Valtra har ansat en ny salgs- og produktspecialist i Bent Henneberg, der kommer med stor erfaring inden for moderne teknologier. Det sker umiddelbart efter, at Valtra har lanceret den nye Valtra G-serie.

Bent Henneberg tiltræder den 5. oktober som ny salgs- og produktspecialist i Valtra, og han kommer fra 11 år i Geoteam, hvor han har haft direkte kontakt med landmænd om præcisionsværktøjer og GPS-styring. Privat er Bent Henneberg vokset op på en kartoffelejendom i Vestjylland, og er ligeledes uddannet driftsleder med 11 års erfaring fra et planteavlslandbrug, før han skiftede over til at arbejde med præcisionslandbrug.
"Teknologisk har Valtra taget syvmileskridt inden for præcisionslandbrug med deres SmartTouch terminal og Valtra Connect. Min rolle bliver blandt andet at sikre, at så stor en andel af landbruget får gavn af disse innovative løsninger. Jeg ser mange muligheder for erhvervet i at udnytte teknologierne optimalt", siger Bent Henneberg i en pressemeddelelse.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.