Dansk gyllevognsgigant får 23.500 m2

Samson Agro i Viborg har netop holdt rejsegilde for byggeri, der skal udvide produktionsområdet med 4.500 m2.

Med to nye maskin- og lagerhaller godt undervejs får Samson Agro inden længe udvidet sit produktionsområde i Viborg til mere end 23.500 m3.

I går blev udvidelsen fejret med et traditionelt rejsegilde, hvor byggearbejderne var til stede sammen med Samsons ca. 200 medarbejdere.

”Den ene hal skal anvendes til opbevaring og beskyttelse mod vejrliget af primært nye redskaber og bomme, som vi producerer i lavsæsonen. Og til jer bygningshåndværkere kan jeg kun sige, at hvis I tror, byggesektoren har store sæsonudsving over året, så skulle I prøve landbrugsmaskine-branchen. SAMSON AGRO kan gå fra et et-cifret millionbeløb i omsætning om måneden til et stort to-cifret millionbeløb om måneden”, lyder det fra direktør Lars Henriksen, der forklarer, at den anden hal vil blive brugt til opbevaring og til fremvisning af Samsons handelsselskab, Samson Agrolizes brugte gyllevogne, redskaber og møgspredere.

Byggeriet ventes at stå endelig færdigt omkring 10. august.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.