Dansk importør rykker ind hos forhandler i Grønland

Virksomheden Usisaat Auto på Grønland bliver forhandler af Manitou maskiner under danske Scantruck.

Scantruck med hovedsæde i Skive får nu en forhandler på Grønland. Virksomheden Usisaat Auto med adresse i Nuuk er ny forhandler for Scantruck og sætter dermed Manitous store sortiment på programmet.

Usisaat tager imod forhandlingen for Scantruck med et 5700 etagemeter stort nybyggeri, hvor maskinforretningen samtidig samler alle sine andre aktiviter under samme tag. Det gælder såvel shipping, autoservice, lager og logistik samt flytteservice, oplyser Scantruck i en pressemeddelelse.

- Med den nye forhandleraftale med Usisaat satser vi på at øge salget af Manitou-maskiner og vores øvrige import-brands i Grønland, samtidig med at vi sikrer den bedste servicering af kunder i Grønland, fortæller salgschef Claus Bjerregaard hos Scantruck.

I Nuuk er det søskendeparret Minik og Arnannguaq Gerstrøm, der er i spidsen for den store virksomhed.

- Vi glæder os til at komme i gang som forhandler for Scantruck fra vores nye domicil. Der kører allerede en del Manitou-maskiner i Grønland, men der har manglet en forhandler, siger Minik Gerstrøm og fortsætter: 

- Hele tanken med vores nye, store værksted er netop at styrke entreprenørsiden med både salg og service. Et godt netværk sikrer os mulighed for at hjælpe maskinejerne med service i hele Grønland i stedet for et årligt besøg af servicemontører fra Danmark.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.