Dansk mekaniker kæmper om EM-titel
Ronni Larsen starter kampen mod 11 andre om at blive Europas bedste landbrugsmaskinmekaniker i Budapest onsdag 26. september.

Så er det nu. Onsdag 26. september starter EuroSkills mesterskaberne i Budapest, hvor 24-årige Ronni Larsen fra Nordvestjysk Traktorservice kæmper for Dannebrog.

Han skal dyste mod 11 andre deltagere om at blive Europas bedste mekaniker inden for kategorien Heavy Vehicle Technology, hvilket indebærer såvel landbrugs- som entreprenørmaskiner. Selv er han fortrøstningsfuld:

»Jeg vil ned og vise, hvad jeg kan, og det bliver ekstremt spændende. Men selve oplevelsen er jo nærmest halvdelen af det hele«, siger Ronni Larsen.

I de kommende tre dage skal han dyste i forskellige dicipliner, og mærkerne bliver denne gang John Deere og JCB - og for Ronni desværre ikke Case IH.

»Case IH og deres serviceværktøjer på PC’en kan jeg nærmest i søvne, fordi jeg arbejder med mærket til dagligt. Nu skal jeg sætte mig ind i både John Deere og JCB, for vi skal bruge meget tid på at finde informationer i disse programmer«, forklarer han.

Hverdagens helte

Dansk Maskinhandlerforening (DM) dækker sammen med Dansk Metal udgifter i forbindelse med Ronni Larsens deltagelse i EuroSkills.

For Per Hedetoft, konsulent, DM, handler det om at give deltagerne en god oplevelse og samtidig udbrede kendskabet til uddannelsen som landbrugsmaskinmekaniker.

»Vi vil gerne vise omverdenen, hvor dygtige og fantastiske folk vi har. De er hverdagens helte, som holder hele landbrugsbranchen kørende«, fastslår Per Hedetoft.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.