Dansk mekaniker var få point fra EM-titel

De danske landbrugsmekanikere har endnu engang bevist, at de hører til blandt Europas bedste. Få point op til ædelt metal.

Han gik efter guldet. Og der var ikke mange point derop.

Danmarks deltager i landbrugsmaskin-mekaniker-konkurrencen ved EuroSkills i Budapest, Ronni Larsen, var særdeles at blande sig helt i toppen ved konkurrencen.

I en konkurrence hvor 800 point er det højeste var han kun 26 point fra førstepladsen og henholdsvis 13. og fire point fra fjerde- og tredjepladsen.

”Jeg er godt tilfreds. Det var rimelig tæt. Det viser, at der er dygtige folk i hele Europa”, siger han mandag formiddag til LandbrugsAvisen Maskiner, inden han hjemme hos Nordvestjysk Traktorservice er på vej ud til en landmand for at fejlsøge og reparere en utæthed på en traktor.   

I Budpest var han igennem en række discipliner fra onsdag til fredag. Lørdag aften kom så den endelig melding.

Efter de første to dage fik han fornemmelsen af, at han lå godt til i feltet.  

Fredagens opgaver udartede sig dog ikke helt optimalt for den 24-årige landbrugsmaskinmekaniker.

”De første to dage gik det rigtig godt. Der har jeg hørt med en halv vind, at jeg stod til en 2.-3. plads før sidste dag. Men motoropgaven nåede jeg ikke nok. Der var noget, som jeg ikke havde 100 pct. styr på. Der havde de andre et forspring. Det var den sidste opgave. Desværre kan man sige. Men det er sådan, det er”, siger han og kalder det for en kæmpe oplevelse at være med på et dansk landshold, som har konkurreret i flere discipliner og håndværk ved EuroSkills.  

”Det har været en oplevelse uden lige. Jeg har fået venskaber og oplevelser på rekordtid. Det er totalt ubeskriveligt. Bare at deltage i åbningscerimonien er helt vildt. Det er som ved et OL”, forklarer han.

I stedet for at finde medaljer af metal blev Ronni Larsen hædret med en medalje for ”Excellense” på grund af hans niveau, da han scorede mere end 700 ud af 800 mulige point.  

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.