Dansk smart farming-komet omtales på linje med giganter

Spaniens mest betydende avis går tæt på smart farming, og nævner dansk komet på linje med agroindustriens giganter.

Tager man AgroIntellis omsætning og sætter den i forhold til maskingiganten John Deere, så taler vi om et museben i forhold til en traktor i den store ende af skalaen.

Men når Spaniens største dagblad El Pais skal skrive om udviklingen indenfor smart farming, så er det med John Deere, Syngenta, BASF på kildelisten og så altså Agro Intelli, som de snakker med.

El Pais har nemlig bemærket, at den danske virksomhed bl.a. producerer løsninger til bedre kørselslogistik og ikke mindst en robot til at behandle ukrudt langt mere præcist.

Ifølge iværksætter, direktør og medejer Ole Green kommer omtalen efter, at den danske virksomhed har deltaget på en spansk messe, hvor den danske teknologi har givet omtale i flere mindre medier. Indtil videre har selskabet i høj grad været i udviklingsmodus, men i de kommende år satser Ole Green og co. på at producere langt flere robotter med flere lande i Europa som potentielle aftagere.

”Europa skal være et hjemmemarked for os. Danmark er ikke stort nok, men er vores testland, kan du sige”, fortæller han, og glæder sig over omtalen i udlandet.

AgroIntelli oplyser i øvrigt, at man har solgt Robotti i tre eksemplarer til kunder i Danmark, Holland og Belgien.

Læs mere om markedsudviklingen for Robotti i LandbrugsAvisen torsdag.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.