Danske Case IH-forhandlere klarer sig godt i Europa
De danske forhandlere ligger højt i Case IH’s interne benchmark-program baseret på blandt andet service, udstyr og uddannelse.

Trods hårde tider i landbruget klarer de danske Case IH-forhandlere sig godt, når det kommer til Case IH Europas egen interne udviklingsprogram, Red Excellence. Her er de danske forhandlere godt placeret med over 75 pct. placeret i den såkaldte ’Professionel’ kategori. Kravet er mindst 50 pct.

Programmet er baseret på en række objektive kriterier, hvor importør og forhandler sammen gennemgår punkter så som service, salg, marketing, værktøj og udstyr, HR og uddannelse. Desto bedre en forhandler klarer sig inden for hvert område, desto bedre kategori lander forhandleren i.

»De danske landmænd har brug for professionelle partnere, der kan deres kram. Derfor gør vi meget ud af at yde den bedste betjening,« fastslår Kristian Refnov, marketingchef hos Case IH Danmark.

Red Excellence består af tre kategorier: Certificeret, Professionel og Master Dealer.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.