Danske montører sendt til stor mejetærskerfabrik for at hjælpe til

Der arbejdes på højtryk for at kunne bygge maskiner for tiden. For nylig fik New Holland dansk hjælp.

Under leveringskrisen har det langt fra været en nem sag at få færdigbygget traktorer, redskaber eller for den sags skyld mejetærskere.

For nylig fik New Holland hjælp på deres mejetærskerfabrik i Belgien, hvor New Holland-forhandleren Farmas bidrog til samlingen.

”De arbejder på højtryk for at levere. Vi har faktisk sendt fire montører ned på fabrikken og lejet dem ind”, fortæller underdirektør hos Farmas, Ole Rosengreen.

Han siger, at det er otte-ni år siden, at man sidst havde folk nede og hjælpe til. Aftalen kom i stand ved at New Holland eftersøgte mejetærskerspecialister fra deres forhandlere i hele Europa.

”Det er en god oplevelse og komme ned og se, hvordan det foregår, og samtidig får de nogen specialister ind på fabrikken, som ved noget om tingene”, siger han.

Hjemme i Danmark skal de nok få noget at rode med igen. Farmas oplyser, at man er rigtig godt med salget til den kommende høstsæson.  

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.