To danskere får topposter hos CNH i Europa

Case IH’s marketing manager i Danmark og Norden rykker op på europæisk plan, mens mærket Steyr får dansker i spidsen.

Der kommer fremover markant dansk islæt på centrale poster hos Case IH og Steyr på mærkernes europæiske hovedkontor i St. Valentin i Østrig.

Peter Friis skifter fra jobbet som europæisk marketing director til at stå i spidsen for udviklingen af CNH’s søstermærke, der fornylig er blevet udpeget til at skulle være et premiumbrand i CNH-familien, der også tæller Case IH og New Holland.

Mens Peter Friis flytter fra det ene job i St. Valentin til det andet, så er Case IH’s nuværende marketing manager i Danmark og Norden samt de baltiske lande, Morten Jørgensen også ny mand i den europæiske organisation. Han overtager nemlig den danske kollegas gamle opgaver hos Case IH i en ny position som business operations manager på det europæiske marked.

CNH oplyser, at Morten Jørgensen dermed får en intern koordinerende rolle for en række mindre teams i St. Valentin indenfor Case IH-organisationen. Derudover oplyses det, at han skal være ”manden med fingerenpå pulsen” i forhold til de lokale Case IH teams ude i de forskellige markeder og regioner i Europa.

Morten Jørgensen nåede tre år hos Case IH i Danmark og Norden med Albertslund som den kontormæssige base efter, at han kom til mærket i 2017 med en fortid i spidsen for markedsføringen af Claas i Danmark.

Det nye karriereskridt betegner han som utrolig spændende.  

”Jeg er utrolig beæret over at få sådan en mulighed efter forholdsvis kort tid i organisationen", udtaler han i en pressemeddelelse, hvor han oplyser, at han allerede har haft første dag i det nye job.

Som så mange andre blev den dog tilbragt på hjemmekontoret. Med tiden bliver arbejdspladsen skiftende mellem Østrig og CNH's danske kontor i Albertslund.

Morten Jørgensens skifte sker efter, at han i løbet af kort tid har været med til at løfte Case IH op på en historisk høj markedandel i Danmark på ca. hver femte nysolgte traktor.

I 2019 lå CNH's mærker New Holland og Case IH næsten med identiske salgstal og i spidsen på det danske marked.

CNH er i øjeblikket i gang med rekrutteringen til hans hidtidige job for markederne i Norden og Baltikum.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.