Danskerne var tredjestørste folk på gigant-messe
Der var igen 450.000 besøgende på Agritechnica. Kun tyskerne og hollænderne overgik danskerne i antal.

Som LandbrugsAvisens udsendte kunne nikke genkendende til, så blev der snakket en del dansk på gangene og standende på årets Agritechnica.

Messen er ved at slukke lyset, og det sker med fintælling, der viser, at Danmark udgjorde tredjestørste nation i besøgstallet.

Af de ca. 450.000 besøgende kom de 350.000 fra hjemlandet Tyskland, hvorefter nabolandene Holland, Danmark, Schweiz, Østrig og Italien fulgte efter.

Agritechnica: 10 traktorer du ikke ser mange af i DanmarkMaskiner Fredag 17. november 2017 · 09:44

Vi har ikke fået de endelige besøgstal, så det står endnu ikke klart, om det danske besøgstal fra 2015 på ca. 5.000 besøgende voksede denne gang. Det totale besøgstal viser, at Agritechnica fastholder sit publikumstal fra forrige messe i 2015.

På udstillersiden blev messen i år endnu mere international. Af de 2.803 udstillere kom 60 pct. denne gang fra udlandet, hvoraf 53  var danske virksomheder.  

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.