DBL 2018: »Den fik fuld skrald«
To timer til hver opgave er ikke meget til hver opgave, mener flere af deltagerne til DBL 2018.

I dag fredag kl. 12:00 fik deltagerne grønt lys til at starte på den første af i alt fire opgaver ved dette års Danmarksmesterskab for landbrugsmaskinmekanikerlærlinge.

Konkurrencen afholdes over to dage på Erhvervsskolerne Aars, og de fire finalister, som dyster mod hinanden, har allerede fundet ud af, hvor hurtigt tiden går under konkurrencen, hvor man blot har to timer til at løse hver opgave.

»Det var en opgave, der trak tænder ud. Jeg brugte en del tid på de første elementer i opgaven, og så var nærmest halvdelen af tiden gået, men jeg nåede cirka halvdelen af opgavesættet«, fortæller Rasmus Skou, den ene af deltagerne, efter han havde pustet ud oven på den første opgave i konkurrencen fredag eftermiddag.

Også for Christian Thomsen gik tiden stærkt under første heat.

»Den fik bare fuld skrald. Jeg viste godt, at jeg ikke kunne nå at løse alle opgaver inden for de to timer, så det var bare om at nå så meget som muligt«, erkender den 21-årige sønderjyde, der til daglig er i lære hos Langelund Maskinstation.

I øjeblikket er deltagerne nu igang med opgave nummer to, den sidste af dagens opgaver, inden de kan tage sig en fortjent pause. I morgen lørdag går det løs igen med sidste del af DBL 2018 (Danmarks Bedste Lærling - Landbrugsmaskinmekaniker). Konkurrencen er åben for publikum og starter kl. 09:30.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.