DBL-deltager efter første opgave: »Den første halve time var hård«
Morten Birk Bech var nervøs i starten af den første opgave til Danmarks Bedste Lærling - Landbrugsmaskin-mekaniker.

»Det var hårdt. Især den første halve time var svær, fordi jeg var nervøs og spændt. Så jeg skulle lige have sat flueben i den første delopgave, før tingene begyndte at skride,« fortæller Morten Birk Bech, den ene af de i alt fire finalister til DBL 2014/15.

»Men da den var overstået, gik det bedre. Og nu, da jeg er ovre den første opgave, har lidt af spændingen lagt sig lidt, kan jeg mærke,« tilføjer Morten Birk Bech, da LandbrugsAvisens journalist fanger ham i pausen mellem fredagens to opgaver.

Morten Birk Bech trak den grønne Fendt 724 Vario som startopgave - en traktor, der ikke er en del af det normale undervisningsgrej på Erhvervsskolerne Aars. Til daglig har han sin praktiktid hos maskinforretningen Johannes Mertz, som blandt andet forhandler New Holland. Og netop på grund af disse to faktorer var Morten Birk Bechs første opgave en sjov, men også udfordrende een af slagsen.

»Det er et rigtig godt initiativ af skolen at tage en Fendt traktor ind udefra. Det er ikke en traktor vi har rodet med i undervisningen på skolen og ej heller på arbejdet. Derfor var det spændende, siger Morten Birk Bech.

I dag lørdag går det løs igen med de sidste to opgaver, og Erhvervsskolerne Aars har ligeledes Åbent Hus i forbindelse med konkurrencen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.