De blå Mandam redskaber bliver orange

Fra efteråret bliver alle Mandam-redskaber orange og koksgrå. En blå konkurrent fandt, at farven var lidt for tæt på.

Hidtil har Mandam redskaber haft en lys blå kulør, men fra efteråret bliver alle Mandam-redskaber orange og koksgrå. En konkurrent i redskabsbranchen, som har en lignende blå farve i en lys nuance, har fundet, at Mandam er kommet lidt for tæt på med både teknik og farve.

Det fortæller Svend Aage Jensen fra den danske Mandam-importør, Brørup Traktor- & Maskincenter i en pressemedddelelse.

Han synes på en måde, at det er lidt ærgerligt, at der sker et farveskifte, for Mandam er gennem de sidste 15 år blevet kendt på det danske marked som robuste, blå redskaber til fair priser, men omvendt kan der også ligge en fordel i at differentiere sig fra de mange andre blå redskaber på markedet.

»Mandam har f.eks. fem års garanti på tallerkenharvernes lejer, større afstand mellem tallerkenrækkerne osv., så måske er det i virkeligheden godt, at kunderne tydeligt kan se forskel på Mandam og konkurrenterne«, siger Svend Aage Jensen.

For at markere farveskiftet kører Brørup Traktor- & Maskincenter i samarbejde med datterselskabet Ølgod Maskinforretning en kampagne med ”orange” priser i hele august måned, selv om der også er blå grubbere, tallerken-, stub- og såbedsharver mellem redskaberne på lageret i Brørup.

»Farveskiftet sker løbende og i takt med, at vi får nye redskaber hjem, men som sagt er redskaberne de samme uanset om de er blå eller orange«, siger Svend Aage Jensen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.