De er de fem største udstillere på Agromek

De store traktormærker dominerer årets Agromek målt på største stande.

Opdateret søndag 25. november. Ved en fejl kom Agromek i første omgang til at opgive Danish Agro Machinerys stand til at være knap 4.500 kvm mod 1.330 kvm.

Det bliver Claas, New Holland, John Deere, Väderstad og Amazone, som kommer til at syne mest på Agromek i år.

LandbrugsAvisen har fået listen over de fem største udstillere.

Blandt de største Danish Agro Machinery med 1.330 kvm plus en testbane. De mange kvm. skal hovedsageligt bruges til at rulle det store Claas-program ud i messehallerne i Herning.

Salgschef Lars Johnsen lover i en pressemeddelelse, at han tager størstedelen af Claas’ traktorprogram inklusive stortraktoren Xerion 5000 med. Dermed kommer en lang række af de traktormodeller, som Danish Agro Machinery satser på at sælge på det danske marked i serierne 400, 500, 600, 800 og 900, med.

»Fokusmodellerne er de traktormodeller, vi i Danmark særligt satser på, og som vi har fået disponeret hjem, så kunden får sin nye traktor med det samme og undgår lang leveringstid«, fortæller Lars Johnsen.

Han lover iøvrigt også, at der vil være en lang række andre maskiner, som de nyeste Claas Lexion-mejetærskere, Jaguar-finsnitter med bælter samt Claas’ nye program af gummigeder og teleskoplæssere. Danish Agro Machinery har desuden en testbane udenfor hallerne.

Stortraktor fra New Holland

Stort set samme omfang  har New Holland og John Deere med henholdvis 1.576 kvm og 1.234 kvm.

New Holland lover bl.a., at de kommer med prøver på deres nye maskinprogram med redskaber i egne farver.

»Redskaber i New Hollands farver er i første omgang skiveslåmaskiner, river, stubharver, såbedsharver, rotorharver, fræsere og plove,« fortæller New Hollands marketingschef, Thomas Pedersen, ifølge en pressemeddelelse.

Han lover, at han tager et bredt udvalgt af traktorer og mejetærskere med.

»Der vil være et udvalg af vores produktprogram med entreprenørmaskiner, traktorer – herunder vores største T8 – teleskoplæssere, mejetærskere, pressere og en kompakttraktor,« siger Thomas Pedersen.

Svenske og tyske maskiner

Amazone-importøren, Brøns Maskinforretning, kommer også til Herning med en række maskiner.

Der er nemlig booket knap 1.000 kvm. til maskinforretningens maskiner og personale, hvilket bringer dem ind som fjerde største udstiller.

Lige efter med 648 kvm. kommer svenske Väderstads danske importselskab.

Väderstad stiller med en række nyheder som deres CrossCutter Disc, Ferox 500-900 harverne og såmaskinerne i Spirit 600-900C-serien.

Emneord agromek

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.