De her 10 maskiner skal du se

Vi har nu været to dage på Agritechnica, og fundet 10 stærke nyheder, som du enten bør lægge vejen forbi, når du er i Tyskland - eller alligevel se dem her.... hvis du ikke er så heldig.

Strømmen af nyheder fra hal 1 til 23 er monumental. Er det mest interessant at se en 40 fods mejetærsker i gul – i sort Fendt Ideal-opstilling, det nyeste indenfor el-drevne redskaber.  Det afhænger af øjnene, der ser.

Her leverer vores maskinhold - Christian Juel Jørgensen, John Christensen, Claus Worup og Max Madsen - 10 nyheder, vi stærkt anbefaler er med på din rute rundt på Agritechnicas mange haller.

 

 

 

 

1: Agcos mejetærsker-satsning

Agco har for længst lanceret deres store mejetærsker-satsning Ideal. I hal 20, også kendt som Agco-hallen, står den og venter, og her kan du lære en masse om indmaden.

Læs mere her: Her er Agcos nye supertærsker med 650 heste og Ny mejetærsker: 3,3 meter med brede hjul og bælter

 

 

2: Avants eldrevne minilæsser

Den kører op til 6 timer på en opladning og lades op på kun en time.

Læs mere her: Eldrevet Avant arbejder op til 6 timer

 

 

3: Live-data, så landmanden kan reagere med det samme

Dammann viser det aktuelle PH-niveau i sprøjtevandet, så man ved om der skal tilsættes syre for at sikre effekten.

Læs mere her: Selvkørende sprøjte får superkabine og PH-måler

 

 

4. Bælter fra Claas på bagakslen

Claas har løftet sløret for deres ventede Axion 900-serie i en såkaldt TerraTrac-version med bælter på bagakslen. Samtidig har Claas også vist sin første Jaguar finsnitter udstyret med bælteundervogn fra fabrikken. Claas har haft to prototyper kørende i majshøsten 2017.

Læs mere her: Masser af bælter fra Claas

 

 

5: Overraskende lancering fra Claas

Og lidt mere Claas. Og den her havde man ikke lige set komme. Claas har indgået et samarbejde med Liebherr der udover produktion af den nye Scorpion teleskoplæssere, altså også har ført til Claas’s gummihjulslæsser ved navn Torion.

Læs mere: Claas vil levere gummihjulslæssere

 

 

6: Nytænkt plov er trækplaster hos Kuhn

Det store trækplaster på Kuhn-standen på Agritechnica er en nytænkt plov, Kuhn Vari-Master L, som, hvis den holder, hvad den lover, kan gå hen og give ploven en renæssance. Foreløbig har den indbragt en eftertragtet sølvmedalje, og på standen er man nu spændte på publikums reaktioner.

Læs mere her: Kuhn giver ploven nyt liv

 

 

 

7: 'Tractor of the year'

Der er jo en hel del reklamegas i awards og udnævnelser. Men årets ’Tractor of the Year’ Valtra T254 Versu SmartTouch er selvfølgelig udstillet, og her er det meget interessant at komme tæt på teknologien i Valtras smart touch skærm, og ved selvsyn se hvordan det fungerer, i hal 20, som Agco dominerer med MF's, Fendts og Valtras produkter.

Læs mere her: Finsk traktor er Tractor Of The Year 2018 - disse slog den

 

 

8: Selvkørende traktor

New Holland har som en af de mest spændende features en selvkørende traktor (der dog står ganske stille i hallen).

Læs mere her: New Holland-boss: Den første selvkørende traktor er på marken om fem år

 

 

9: Kæmpe maskine fra fremmede marker

Vi må indrømme, at vi ikke kender den her i detaljer endnu, og den er ganske uvedkommende for det danske marked. John Deere har en kæmpe-stand med mange vedkommende nyheder – og så er det jo spændende at gå ombord i den maskinverden, som er uden for os – eks. denne her store bomuldshøster.

 

 

 

 

10: Ny finsnitter fra Krone

Krones nye finsnitterserie med tilkobling af skærebord fra kabinen, stærkere corncracker og 1.000 timers interval for olieskift.

Læs mere her: Krone lancerer ny BIG X finsnitter-serie

Rettet 15. november kl. 11.23: Tidligere stod der, at Avant kører 2,5 timer pr. opladning. Den arbejder op til seks timer pr. opladning.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.