De her unge brainstormer på ny skårlægger for Kverneland
Kverneland Group i Kerteminde har i øjeblikket 20 elever til at komme med deres bud på fremtidens skårlægger.

Hvordan skal fremtidens skårlægger se ud?

Det går 20 elever på jordbrugsmaskinføreruddannelsen hos JU Århus lige nu og grubler lidt over. De har nemlig fået til opgave at give deres bud på skårlæggeren videre til producenten Kverneland Group i Kerteminde.

”Det her er brugerdrevet innovation med input fra en målgruppe, vi ikke tidligere har haft kontakt med. Eleverne vil med deres erfaring og deres tilgang til tingene give os noget, vi ikke selv har tænkt over, og jeg glæder mig til at se, hvad de finder på”, siger udviklingschef Jan Vestergaard Madsen, Kverneland Group i en pressemeddelelse.

Han har i dag sat projektet i gang sammen med produktspecialist Mathies Tang-Jensen og teknikunderviser på JU Århus, Max Frederiksen.

Begge Kverneland-repræsentanter skal efterfølgende være med til at bedømme elevernes færdige ideer ved projektets afslutning om en måned, hvor der er fremlæggelse på fabrikken i Kerteminde 15. januar 2018.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.