Deere med store dæk

Et 46 tommer dæk pryder en John Deere 8370R på Agromek.

900/65 R46. Det er dimensionerne på det Trelleborg TM1000 dæk, som er monteret på en John Deere 8370R på Agromek. Traktoren og den store dækmontering kan opleves på John Deeres stand.

Trelleborg TM1000-dækket er blandt de allerstørste traktordæk i verden. Ganske få producenter er rykket op i 46 tommer, og lige så få traktormærker, har en model, hvor dækket kan monteres på. Således er Deutz-Fahr 11 og Fendt 1000-serien to af disse - og så altså John Deere 8R-serien, hvor dækket lige præcis kan gå på.

Dækkets højde er 2,3 meter og er et såkaldt IF dæk, der kan køre med meget lavt tryk ved højere belastninger.

Trelleborg TM1000 blev lanceret første gang på Agritechnica i 2011. Dengang var Fendt i kontakt med Trelleborg, fordi koncernen ønskede et større dæk til den dengang ukendte Fendt 1000-serie.

Mere om dette tema

Læs om Agromek samt nogen af de nyheder, de byder på, nedenfor.

Relaterede artikler

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.