Den ATV faldt på et tørt sted
Gårdejer fra Flemming i Østjylland har fået overrakt TraktorTechs ATV.

Det blev en gårdejer med kødkvæg og avlsheste på ejendommen, som fremover kan gøre arbejdet lidt lettere, når han skal rundt på sine 20 hektar på ejendommen ved Flemming i Østjylland.

Jens Kyed Knudsen er nemlig vinderen af den Linhai ATV, som vores traktormagasin TraktorTech i efteråret har haft udloddet i samarbejde med importøren P. Lindberg Maskinforretning til magasinets abonnenter.

»Den kom på et tørt sted, da den gamle ikke rigtig er brugbar mere«, siger han.

Det behøver han så ikke spekulere over længere.

Mandag fik han den officielt overrakt af redaktionschef Christian Juel Jørgensen fra LandbrugsMedierne hjemme på ejendommen.

Arbejder på maskinstation

Jens Kyed Knudsen er kapabel til selv at klare de nødvendige reparationer, da han til daglig er ansat på Svendgaard’s Maskinstation mellem Silkeborg og Brædstrup, hvor han en del af tiden arbejder på værkstedet og ellers er førstemand, når der skal køres presser og sendes en mand ud med dræningsspuleren.

56-årige Jens Kyed Knudsen er uddannet landmand fra bl.a. Bygholm Landbrugsskole, vokset op i landbruget og har arbejdet på maskinstationen siden 1981. Hans nye ATV var udstillet under hele Agromek-ugen på LandbrugsMediernes stand og blev udtrukket på messens sidste dag. For få dage siden kom den så frem til sin nye ejer. Maskinen, Linhai 400cc, er udstyret med en 19 KW motor og har bl.a. LED-lygter og automatgearkasse.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.