Desperat landmand smadrer gennem syrisk teltlejr

En græsk landmand valgte at harve sin mark, imens syriske flygtninge opholdt sig ulovligt på marken.

De syriske flygtningefamilier kunne fustreret se til, da den græske landmand Lazaros Oulis valgte at køre sin harve gennem deres lejr, skriver Daily Mail på deres nyhedshjemmeside.

Landmanden ejer jorden og var frustreret over, at flygtningene forhindrer ham i at dyrke sin jord. Jorden ligger ved en flygtningelejr, der grænser op til Makedonien, som har lukket deres grænser.

"Jeg har brug for at pløje min jord. Ikke en andens jord, men min. Jeg har en virksomhed med 70-80 kalve, og jeg vil dyrke mad til dem, fodre dem, for jeg kan ikke klare det økonomisk længere," siger den frustrerede landmand ifølge Daily Mail.

Han blev dog hurtigt stoppet af det lokale politi. 

Lazaros Oulis fortæller ifølge mediet, at han havde tilbudt flygtningeorganisationer et andet stykke land, men havde ikke fået respons.

Nogle flygtninge har også udtrykt forståelse for Lazaros Oulis' desperation. Landmanden havde lavet en kantine, hvor flygtninge kunne købe mad, men det var ikke gået så godt, efter der kom andre, billigere alternativer, fortæller flygtningene til Daily Mail.

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.