Det bliver en John i spidsen for John Deere

Et af verdens mest betydningsfulde jobs i maskinbranchen holder skiftedag til november.

John Deere gør nu klar til at få selskabets 10. øverste chef i selskabets 182-årige historie.

Den nuværende topchef Samuel R. Allen stepper nemlig ned fra posten til november og hopper over på posten som bestyrelsesformand.

I stedet har John Deere hyret den 50-årige amerikaner John C. May internt i organisationen. May kommer i spisen for en af verdens absolut største producenter af traktorer og landbrugsmaskiner.

I alt omsatte John Deere for mere end 250 mia. kr. i sidste regnskabsår - inklusiv maskiner til skov, vej og byggebrancherne.

Samuel Allen har haft den øveste post hos John Deere siden 2010. 

Under hans ledelse har aktiekursen i øvrigt været tæt på en tredobling. 

May har ifølge John Deeres presseinformation arbejdet for selskabet siden 1997. Undervejs har han bl.a. været fabrikschef hos John Deere i Iowa, leder John Deere i Kina og haft ansvaret for John Deeres have-park-maskiner. I 2012 kom han med i den øverste ledelse og senest sidste år blev han øverste ansvarlig for John Deeres landbrugs- og have park-maskiner på verdensplan.

I april fortsatte fremdriften med udnævnelsen til COO, chief operating officer – og nu tager han så det sidste skridt.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.