Det var handlen: Faren fik ny traktor og sønnen en læreplads
Der var spøg og skæmt i luften, da ung mekaniker forleden fik hæder fra branchen.

Så var den på plads, fristes man til at sige.

Landbrugsmaskinmekaniker Emil Van Straatens vej til lærepladsen kom via farens gode handelsforbindelse med arbejdsgiveren Brørup Traktor og Maskincenter.

Det kom frem forleden, da han blev hædret med Dansk Maskinhandlerforenings jubilæumslegat på 10.000 kr.

Aftalen kom ifølge pressemeddelelsen fra brancheforeningen nærmest i stand i forbindelse med en traktorhandel mellem hans far og maskinforretningen.

”Min far har jo altid handlet her, og jeg var i praktik her i 9. klasse, så det var meget naturligt, at det var her, jeg skulle i lære. Jeg er også rigtig glad for at være her. Man får lov til rigtig meget forskelligt, fordi vi har så mange forskellige maskiner. Vi har også en del smedopgaver, men det jeg synes, er mest interessant, er de tekniske opgaver så som hydraulik og elektronik, og det er også spændende at skille en motor eller en gearkasse ad. Jeg har altid skilt ting ad for at se, hvordan det virker,” lyder det fra den 20-årige landbrugsmaskinmekaniker.

Han er blandt ni unge, der er år får tildelt legatet, der gives til unge folk i maskinhandlernes branche, som har udmærket sig både på det faglige niveau og på det personlige plan.

Emil får ros på begge parametre af sin arbejdsgiver, der er stolte af en svend med et 12-tal i ryggen.

”Vi har indstillet dig til Dansk Maskinhandlerforenings jubilæumslegat pga. din faglige dygtighed, din omhyggelighed, dit altid i gode humør og din loyalitet. Du går aldrig af vejen, når der skal tages fat, og du er vellidt blandt dine kollegaer og vores kunder – vi kan altid regne med, at når vi sender dig afsted, så kommer der en løsning,” lød det fra Svend Aage Jensen fra maskinforretningen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.