Deutz-Fahr har danmarkspremiere på traktor med krabbestyring

På event hvor en masse Deutz-Fahr traktorer kan prøvekøres bliver en af dem en firehjulsstyret model, som gør sin entre i landet for første gang.

Mens nordmændene afholder nationaldag 17. maj, så vil Deutz-Fahr lave en storstilet traktorfest på dansk grund, hvor der kan prøvekøres en masse af mærkets modeller.

I en pressemeddelelse fortæller importøren Moni Worldwide, at der bl.a. bydes på den største af fem modeller fra 86 til 126 hk med firehjulsstyring, en Deutz-Fahr 5115 TTV.

Traktoren kan ifølge Deutz-Fahr køre både med konventionel forhjulsstyring, firehjulsstyring og krabbestyring. Med firehjulsstyringen slået til er venderadius ifølge importøren ca. 26 procent mindre end med konventionel styring.

Smidigheden giver en masse optimisme hos Moni Worldwides direktør Henrik Hansen.  

- Vi tror, at den nye model så at sige kan komme til at køre Deutz-Fahr ind i mange kommunale traktorflåder. Dens smidighed er uovertruffen, transmissionen er trinløs, og dens tekniske udrustning er meget høj, så den burde matche alle behov i det segment, siger han.

Prøvekørslerne foregår ved Middelfart mellem kl. 10 og 15.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.