Deutz-fahr har lavet hidtid største investering
Deutz-Fahr Land og Deutz-Fahr Arena åbner nu i Lauingen.

Efter tre års planlægning og byggeri er produktionsbåndene begyndt at rulle i Deutz-Fahrs nye traktorfabrik, Deutz-Fahr Land, i Januar 2017. Traktorer fra 130 heste og opefter skal produceres på den nye fabrik og afsættes på det verdensompændende marked. Det drejer sig om 6-, 7- og 9-serie traktorer.

Den nye fabrik har et areal under tag på 42.000 kvadratmeter svarende til 4,2 hektar. Sammen med investeringen i det nye kundecenter, Deutz-Fahr Land, beløber projektet sig til 90 millioner euro, svarende til 630 millioner danske kroner. Det er den største enkeltstående investering i firmaets historie. Planlægningen af den nye fabrik begyndte i 2013.

Fabrikken er udstyret med den nyeste teknologier, blandt andet et nyt maleanlæg til traktorkroppen til en værdi på 20 millioner euro. Det nye maleanlæg garanterer, at maling kan holde 720 timer i saltvand uden tegn på korrosion. Til sammenligning arbejder bilfabrikanter kun med 240 timers holdbarhed i samme stadardopløsning.

Deuts-Fahr Arena - Nyt besøgscenter

Ved siden af den nye fabrik, har Deutz-Fahr opført et nyt 3.800 kvadratmeter stort besøgscenter. Med det nye center kan de omkring 10.000 forventede besøgende undersøge mærkets maskiner i detaljen. Derudover forventer Deutz-Fahr besøg fra cirka 3.000 personer om året fra forhandlere og importøre, som kan efteruddannes i centeret.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.