Deutz-Fahr klar med nye smalle traktorer til Danmark
Slår på større kabiner i mindre og smalle traktorer til have/park-segmentet.

HCP Danmark indleder nu en offensiv rettet mod kommuner, gartnere og andre, som har brug for en mindre og smalsporet traktor.

Med serien Deutz-Fahr Agrotron 5000 DS TTV vil Deutz-Fahr-importøren slå på, at køberne får lidt af samme rummulighed i kabinen som fra de større landbrugstraktorer.  

HCP klar til nye ændringer i Deutz-landskabetMaskiner Torsdag 3. maj 2018 · 00:00

Traktorerne leveres bl.a. med trinløs transmission fra SDF, en kabine med fire stolper, air conditioning og luftaffjedret sæde. Traktorens 8 DV elventiler betjenes via sædets armlæn, oplyser importøren HCP i en pressemeddelelse.

Traktoren kører i øvrigt 40 km/t med reducerede motoromdrejninger på 1.650 rpm. Traktoren kan i øvrigt også leveres med forakselaffjedring, hvis eks. opgaverne foregår i stejlt terræn.

Som standard leveres den med 8 DV el-ventiler, der forsynes af en 100 liter Load Sensing pumpe. Den suppleres af en separat 40 liter styretøjspumpe, der sikrer, at traktorens servostyring og smidighed er optimal, selvom arbejdet eks. foregår med en frontlæsser.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.