Deutz-Fahr sætter nye øjne på det danske marked med kendt branchemand

Med tidligere Agco- og Agrometer-profil vil Deutz-Fahr selv gå mere aktivt ind på det danske marked.

Igennem mange år har HCP varetaget distributionen af Deutz-Fahr på det danske marked.

Fremover går producenten bag traktormarkedet, SDF-gruppen, nu mere aktivt ind på markedet og understøtter salget via en ny områdechef for de nordiske og baltiske lande.

Til at varetage stillingen har de hyret Torben Pedersen, der er tidligere ansat hos bl.a. Agco og Agrometer og senest har arbejdet som general manager for svenske Envirologic og deres bestræbelser på at vinde fodfæste på vaskerobotter i dansk landbrug.

Tidligere har han også været indenom tromleproducenten Dalbo.


Torben Pedersen her fra sit tidligere job.

 

I en pressemeddelelse skriver Deutz-Fahr, at man ønsker at være tættere på markedet og kunderne. Mens HCP fortsætter med at stå for importen selvstændigt i Norge og Finland, så vil Deutz-Fahr ifølge pressemeddelelsen arbejde mere direkte med forhandlere i Danmark, hvilket betyder, at HCP ikke længere alene skal stå for kontakten og arbejdet med alle forhandlere af Deutz-Fahr i Danmark.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.