Deutz-importør køber op i Hjallerup-boet

Køber alt værktøj og servicebiler ud af Hjallerup Maskinforretnings konkursbo.

Opsplitningen af aktiverne i Hjallerup Maskinforretning er i fuld gang.

Et konsortium af bl.a. Deutz-importøren HCP og maskinhandleren AE Maskiner har købt værktøjet fra alle Hjallerup Maskinforretnings fire afdelinger sammen med de 15 servicebiler, som maskinforretningen selv ejede. Derudover havde Hjallerup en flåde af servicebiler, som var leaset. Her har parterne tillige købt værktøjet tilhørende bilerne.

Aktiverne er ifølge HCP’s formand Christopher Kiær Thomsen købt med henblik på at hjælpe til med at føre markedet videre i Nordjylland.

”Vi blev enige om, at de bedste muligheder for at være med til at præge udviklingen i det gamle distrikt i første omgang er at sørge for, at vi i hvert vores regi har mulighed for at hjælpe de steder med service, vi kan. Vi er taknemmelige for, at kuratellet også ser det som en positiv løsning”, siger han.

Handlen bekræftes af advokat Mikkel Løgsted fra Kammeradvokaten, som er en del af konkursboets kuratel.  

Christopher Kiær Thomsen oplyser, at både HCP Maskincenter i Randers og AE Maskiner gerne vil hjælpe tidligere servicemontører hos Hjallerup Maskinforretning i gang med selv at udføre service i området i en eller anden form for samarbejde.

Han oplyser også, at aktørerne arbejder på at etablere et eller flere værksteder i det nordjyske. Foreløbig henvises kunder dog til HCP Maskincenter i Randers og AE Maskiner i Ørsted.

Med salget af værktøjet og bilerne er de ”gamle” Hjallerup-afdelinger nu en ”tom” skal, som interesserede købere enten selv skal udruste med udstyr for at drive maskinforretning og serviceværksted videre eller eventuelt kan bruge til andre erhverv.

Alle Hjallerup Maskinforretnings 90 medarbejdere er i øvrigt fritstillet eller opsagt som en konsekvens af, at  det endnu ikke er lykkedes at sælge virksomheden videre til videre drift som en samlet virksomhed.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.