Disse mærker skal kæmpe om årets traktor 2021

Komiteen bag Tractor of The Year har offentliggjort, hvilke traktormærker, der stiller op til Tractor of The Year 2021.

Modellerne er fortsat en hemmelighed. Men komiteen bag den prestigefyldte konkurrence Tractor of The Year har netop offentliggjort, hvilke traktormærker, der stiller op i de forskellige kategorier forud for Tractor of The Year 2021.

Tractor of The Year, i daglig tale kaldet TOTY,  har igen i år fire forskellige kategorier: Tractor of The Year, Best Utillity, Best of Specialized og Sustainable TOTY. Sidstnævnte er en ny kategori fra sidste år, mens Tractor of The Year-kategorien er den historiske klasse  åben for alle og der, hvor det hele startede i 1998. Den er også den mest prestigefyldte af de fire.

I denne kategori stiller mærkerne Armatrac, Case IH, Claas, Fendt, Landini, Kubota, Massey Ferguson, Steyr og New Holland op med hver deres - endnu ukendte - model. Hvorvidt de alle bliver nominerede til det endelige felt er også uvist endnu.

I klassen Best Utillity er kravene, at motoren maksimalt må være på fire cylindre, at den skal yde over 70 hestekræfter og at traktoren maksimalt må veje 8.900 kg. I denne kategori stiller Armatrac, Case IH, Fendt, Valtra og Kubota op.

I den tredje kategori, som handler om mindre smalsporede traktorer til vinproducenter og lignende, deltager fem mærker: Antonio Carraro, Fendt, Landini og Valtra. 

"Fælles for alle kategorierne er, at de i alt 26 jurymedlemmer fra hele Europa kommer til at bedømme traktorerne på en række forskelllige punkter", fortæller Fabio Zammaretti, bestyrelsesformand for TOTY.

I den sidste kategori deltager alle de traktormodeller, som er indstillet til de andre tre klasser i konkurrencen.

"I Sustainable TOTY ser vi ikke på, hvilken traktor, der er den grønneste for miljøet. Vi ser i stedet på, hvordan hele tilgangen og tankegangen bag traktoren er for at fremstille et produkt, der er bæredygtigt" uddyber Fabio Zammaretti.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.