DM i traktortræk afholdes sammen med EM
LandboUngdom har indgået aftale med Danish Tractor Pulling (DTP), om at afholde DM sammen med European Championships i Brande

DM i traktortræk 2019 lørdag den 7. september bliver en endnu større fest, end det plejer at være. Det skriver LandboUngdom i en pressemeddelelse. 

Det er i år de sydlige LandboUngdom-regioner, Vejle, Fyn, sønderjylland og Ribe der er værter for DM i traktortræk og de har valgt at afholde stævnet sammen med European Championship, der arrangeres af Danish Tractor Pulling. 

Arrangementet foregår lørdag den 7. september i Brande

”Det bliver Danmarks bedste LU-trækkere sammen med Europas bedste specialbyggede traktorer, så der er virkelig noget at se frem til”, siger formand for DM i traktortræk, Jimmy Pedersen. 

DM i traktortræk: Ford-John Deere 3-3 Torsdag 13. september 2018 · 00:00

LandboUngdom-trækkerne får deres egen bane på traktortrækbanen i Brande og vil køre samtidig med, at de europæiske mesterskaber for specialbyggede traktorer køres på banen ved siden af.

”Der bliver fuld action for tilskuerne, og der kommer hele tiden til ske noget inde på banerne. Jeg tror, det bliver et rigtig fedt stævne", siger Jimmy Pedersen

Fest om aftenen

Organisatorisk er det Danish Tractor Pulling, der står for det praktiske og økonomiske omkring selve stævnet. LandboUngdom er ansvarlig for festen lørdag aften. Her bliver et lejet telt fyldt op med glade mennesker.
 
"Jeg regner med 600 spisende gæster, og så lukker vi op for flere mennesker efter spisning. Så det skal nok blive sjovt," siger Jimmy Pedersen.
 
Det økonomiske overskud fra festen går til LandboUngdom

Det er nyt, at LandboUngdom og DTP samarbejder i så høj grad. I 2018 afholdt de sydligere regioner deres landsdelsmesterskaber sammen med DTP's Eurocup-stævnet, og det var en stor succes. Derfor har man valgt at udvide samarbejdet. Også fordi det internt i LandboUngdom-regionerne var svært at få stablet et godt DM-stævne på benene.
 
"Jeg er rigtig glad for, at DTP's nye bestyrelse ser muligheder i at arbejde sammen med LandboUngdom," siger Jimmy Pedersen og bliver suppleret af DTP's formand:
 
"Vi er glade for samarbejdet. Vores tilskuere får ekstra underholdning, og så kunne LandboUngdom-trækkerne måske være dem, der i fremtiden havde lyst til mere og begyndte at køre i DTP," siger Steffan Stub Jensen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.