DM&E’s ungdomsafdeling i ambitiøs opstilling
DM&E Junior er nu en realitet efter stiftende generalforsamling. Ambitionen er at hjælpe unge i gang inden for agro-, entreprenør- og skovbranchen.

At dømme efter fremmødet har det været en god idé, da DM&E, Danske Maskinstationer & Entreprenører, satte sig for at grundlægge en ungdomsafdeling. Et halvt hundrede unge mennesker deltog i DM&E Juniors stiftende generalforsamling, og nu er den nye bestyrelse trukket i arbejdstøjet.

Den stiftende generalforsamling på The Grill / Bowl’n’fun i Vejle bød på en livlig debat og endte med et stort flertal for oprettelsen af foreningen. Der blev konstitueret en ny bestyrelse og vedtægter samt kontingent blev enstemmigt vedtaget.

»Den nye forening har til formål at danne et netværk for unge, der har tilknytning til DM&E og branchen. Vores ambition er at samle landets unge med interesse for at drive forretning indenfor agro-, entreprenør- og skovbranchen, hvor vi bl.a. vil hjælpe de unge iværksættere til at indgå i ejer- og generationsskifter samt besætte ledende stillinger«, siger Bent Juul Jørgensen, branchedirektør i hovedforeningen DM&E.

4 gode historier fra DM&E’s vidensdageMaskiner 25. januar · 00:00

»Nu skal vi for alvor i arbejdstøjet, og det glæder jeg mig til. Vi skal blandt andet i gang med at arrangere foreningens første sommerudflugt, som udover socialt samvær og netværk vil bestå af faglige indlæg og virksomhedsbesøg«, siger Lasse Sørensen, fra Odder Maskinstation, som blev valgt til formand blandt de fem nye bestyrelsesmedlemmer, foruden to suppleanter og to revisorer.

Deltagerne kunne på mødet tilegne sig de første guldkorn fra den prisbelønnede iværksætter og forfatter Jonathan Løw, der indledte generalforsamlingen med et motiverende foredrag om at have succes uden afsavn. I hans indlæg gav han eksempler på, hvordan man kan have et succesfuldt liv som iværksætter og samtidig bevare balancen mellem arbejde og privatliv.

Langt de fleste deltagere udfyldte straks indmeldelsesblanketten, hvilket betyder, at DM&E Junior allerede har 40 medlemmer.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.