Dobbelt pakker til Horsch-harve
Den tyske producent, Horsch’ Tiger-harver kan nu leveres med den kendte dobbelte RollPack pakker.

Den universelle, dobbelte RollPack pakker, som i forvejen kendes fra andre Horsch harver, kan nu leveres til alle Tiger harver. Hidtil har en Tiger harve fra Horsch været kendetegnet ved at være monteret med en klassisk dækpakker, som også fungerer som transporthjul på vej. Begge pakketyper vil fremover være til rådighed.

»Dobbelt RollPack pakkeren har en stor alsidighed og gør sig godt i alle jordtyper fra let sandjord til den stiveste lerjord. Transporthjul er bygget ind i systemet. Midterpakkeren vipper en halv gang rundt fra arbejdsstilling til transportstilling«, lyder det fra Arne Gejl hos importøren, Stroco-Agro.

Ny Horsch-sprøjte med mange udstyrsmulighederMaskiner Fredag 28. september 2018 · 14:48

Tiger harverne er opbygget med kraftige rammekonstruktioner, der matcher de store traktorer på op til 600 hestekræfter. Tiger harverne findes i fire varianter i arbejdsbredder fra 3 til 7.5 meter. En Tiger harve kan monteres med Horsch Isobus styret Mini- eller DuoDrill frøudstyr til såning af raps og efterafgrøder.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.