Dobbelt-sejr til Ford
Ford Ranger er kåret som Årets Pickup, og Ford Transit blev Årets Varebil.

Ford gjorde rent bord, da årets internationale varebilspriser blev uddelt i Lyon i Frankrig. Fords elektrificerede hybridlinje af Transit Custom blev kåret til International Van of the Year 2020, mens Ford Ranger vandt International Pickup Award 2020.

Ford er dermed den første bilproducent til at vinde begge titler samme år ved to forskellige lejligheder. Første gang var i 2013.

De nye Transit Custom Plug-in Hybrid og Transit Custom EcoBlue Hybrid blev samlet udpeget som vindere af Van of the Year af en jury bestående af 25 varebilsjournalister fra 25 lande i Europa. Ford har nu vundet den titel seks gange i alt.

Ford Ranger, som gjorde sig fortjent til pick-up prisen, blev valgt af en jury bestående af 18 pickup-specialister. Den internationale pickup-pris uddeles hvert andet år.

Ford er førende på varebiler i både Danmark og Europa og har i år haft det bedste europæiske varebilssalg med 114.000 solgte Transit Custom-enheder efter årets første 10 måneder. Ford Ranger er også Europas bedst sælgende pickup med et salg på 43.300 enheder i samme periode.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.