Dokumentér vejrforhold når du sprøjter

Med en isobus-styret vindmåler kan Thorsen Teknik indsamle præcise data om vejret under sprøjtearbejdet. Man opnår vigtig dokumentation, understreger indehaver.

Sæt en lille isobus-styret vindmåler på din traktor eller sprøjte og log præcise data om vindhastighed, temperatur og fugtighed. Den mulighed tilbyder den danske virksomhed Top Con, som viser vindmåleren frem på Agromek.

»Måleren har den fordel, at den er isobus-styret. Så den kan monteres på en lang række maskiner«, fortæller Torben Thorsen, indehaver af Thorsen Teknik.

Med måleren får landmanden vigtig information med hjem, mener Torben Thorsen.

»Den logger en række parametre direkte under sprøjtningen. Det er vigtig dokumentation om sprøjtearbejdet, hvis der på et tidspunkt bliver brug for det. Man kan ligeledes lave et særskilt lag i sit markkort, hvor man ser målingerne, og man kan så sammenholde dem med andre lag i markkortet«, uddyber Torben Thorsen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.