Dyster om mesterskab: - Må ikke vide, hvad de skal lave

Fire unge dyster om en masse værktøj. Fredag får de svar, om de er Danmarks bedste.

Fire unge fra fire forskellige maskinværksteder afgører under årets Agromek, hvem som kan kalde sig for Danmarks bedste landbrugsmaksinmekaniker-lærling.

Konkurrencen er tophemmelig i den forstand, at godt nok har konkurrrenterne, Jens Hedegaard Frost, Skjern Maskinforretning, Birgitte Brunsgaard Jacobsen, Sjørup Group, Anders Kloster Keseler, TraktorHøst og Rasmus Lund Kristensen, Brdr. Thorsen ikke bind for øjnene - men de ved ikke præcis, hvad der er galt på de maskiner, som de skal ordne.

Og de må ikke rådføre sig med publikum, som kan se nærmere beskrivelser på skærme omkring standen i messehal C i Herning.

Fredag eftermiddag er vi meget klogere på, hvem som var bedst til at finde ud af, hvad der egentlig var opgaven - og hvor godt de kom i mål. 

Emneord video, Agromek 2022

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.