Efter 29 solgte nye mejetærskere vinder dansk forhandler pris

Johs. Mertz hædret internationalt hos New Holland.

Med 29 nye mejetærskere leveret til den 2022-sæsonen – og 47 brugte mejetærskere – sad New Holland-forhandleren Johs. Mertz på en pæn bid af det danske mejetærskermarked.

Det er blevet bemærket hos producenten New Holland, som hædrede maskinhandleren på et større arrangement for deres europæiske forhandlere i Madrid i denne uge.

Direktør og medejer Christian Holst kalder det et kæmpe skulderklap til organisationen.

- Der blev i den grad knoklet igennem og alle i firmaet ydede en kæmpe indsats for at leverer alle maskiner til tiden. Tre af maskinerne fik endda eftermonteret et specielt omtærskerudstyr til engrapgræsfrøhøst, det er ikke bare standardklargøring, vi udfører på maskinerne, udtaler han i pressemeddelelse og fortæller, at der året før blev leveret 22 nye mejetærskere.

Til den nye 23-sæson er der leveret 11 nye mejetærskere, og der forventes at lukkes flere handler i løbet af foråret, så årets totalsalg ender på 18-20 nye mejetærskere.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.