Efter 3,8 mio. styk: Subaru klar med ny Forester i hybrid-version
Netop nu viser Subaru den nye Forester på den internationale biludstilling i Geneve.

Selv om man har tilføjet en mindre elmotor, holder japanske Subaru fast i kerneværdierne, når man netop nu på den internationale biludstilling i Geneve viser den nye Subaru Forester generation. Firehjulstræk og boksermotor er nemlig stadig en del af Subarus DNA.

Denne femte generation af Subaru Forester er helt ny og er baseret på Subaru Global Platform. Den er en smule længere og bredere end den foregående generation og tilbyder angiveligt højere sikkerhed end nogen tidligere model fra Subaru.

Den nye Forester lanceres med Subaru’s nyeste drivline teknologi - Subaru e-Boxer. Hjertet er en to-liters boksermotor med direkte indsprøjtning og 150 hestekræfter assisteret af en 17 hestekræfters elektrisk motor integreret i den syvtrins Lineartronic gearkasse.

Toyota giver RAV4 en opstrammerMaskiner Fredag 25. januar 2019 · 10:19

Ifølge importøren vil den nye Forester være at finde i de danske bilhuse i efteråret og lanceres i fire udstyrsvarianter, Base, Active, Ridge og Summit. Samtidig vil Subaru XV også blive lanceret med e-Boxer drivlinen.

Siden lanceringen i 1997 er der solgt mere end 3,8 millioner Subaru Forester.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.